Letar du efter sushi-restaurang i Borås?

Ska du en äta god sushi eller kanske är sugen på ramen när du befinner dig i Borås, då kan jag varmt rekommendera Shimada’s Sushiakademi som serverar fantastisk god mat. Detta är en äkta sushirestaurang från Japan som ligger bara en liten bit från Borås Centrum på Yxhammarsgatan. Här kommer du in till en mysigt inredd restaurang som sedan 2008 serverat många bitar sushi och ofantligt många skålar med japansk nudelsoppa. Maten är lagad med omsorg och råvarorna är naturligtvis noggrant utvalda för att ge bästa kvalité. Dagens meny finns alltid med flertalet populära rätter men det finns även en mer omfattande meny om du hellre önskar förbeställa din mat.

Shimada’s är mer än bara restaurang

Det som blir roligt med Shimada’s är att man förutom restaurangen erbjuder kurser i hur man lagar den bästa sushin. Du kan med andra ord dra ihop ett gäng kompisar, familj eller kollegor kanske för att hålla i en sushitillställning. Du bokar alltså restaurangen inför fest, konferens eller bara om du vill prova på nya sätt att laga mat, så fixar Shimada’s resten. Dem erbjuder dessutom catering, tecermonier men även kimonoprovningar vilket verkligen visar att detta är en restaurang som jobbar med det där lilla extra!

Så för er som är sugna på det där lilla extra i en sushimåltid så går det utmärkt att beställa mat till event eller liknande. Då serveras ett välkomponerat paket med goda japanska smårätter och som verkligen bidrar till en härlig atmosfär. Ännu roligare kan du ha om du väljer att komma dit på kurs och helt enkelt på egen hand tillaga din sushi, kanske blir det en favorit som ersätter fredags-tacosen hemma – vad vet jag? Shimada’s är restaurangen med det lilla extra och som lär dig att laga perfekt sushi!

Kommentarer är stängda.