Golvlampa med high tech-ljus

Here we go again. 12-årigens klass ska ha någon slags klassfest en kväll i maj och nu är det dags för festplanering. Kunde ju vara roligt för barnen men genast får föräldrar panik. Socker är förstås den store satan men de verkar beredda att vända på alla stenar kring snacks, dryck och tilltugg. Jag tillhör de som är noga med den rutinmässiga kosten och rätt grunddiet där många bäckar små …, lördagsgodis, bra råvaror, smoothie i stället för läsk på fredagskvällarna och så vidare. Men om man har en klassfest en gång på ett helt år kan väl de stackars partykidsen få dricka det de vill (dock inte hur mycket de vill)?

Den andra diskussionen här hemma med 12-åringen gäller att hon fått korn på alla nya lampor där man kan växla färg, ljusstyrka, ljusvärme, köra sekvenser där ljuset skiftar och styra med en fjärr. Planen är att stoppa in en sådan high tech-lampa i en snygg golvlampa (från Stayhome) som passar i hennes rum. En golvlampa är perfekt för då kan man flytta hela härligheten, antingen inom rummet om hon t ex har kompisar hemma och vill ha lite partyljus eller till ett annat rum så man kan ha glädje av lampan var som helst.

Kommentarer är stängda.